Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ανακοίνωση της Νεολαίας του κόμματος για τα επεισόδια στο ΑΠΘ εξαπολύει η ΝΔ, λέγοντας ότι είναι ντροπή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καλύπτει τους καταστροφείς. «Ο κ.Τσίπρας που κάνει δηλώσεις για τα πάντα, δεν έβγαλε μιλιά για τις εικόνες που προσβάλλουν, τα ίδια τα ελληνικά πανεπιστήμια» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ. 

Διαβάστε ακόμη: Αρης Πορτοσάλτε: Οταν κάτι είναι ακριβό μειώνεις την κατανάλωσή του

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση για την επιδρομή των μπαχαλάκηδων με βαριοπούλες και την καταστροφή του χώρου όπου κατασκευαζόταν βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ, βγήκε σήμερα δια της νεολαίας του να καταγγείλει την αστυνομία, που είναι εκεί προκειμένου να προστατέψει το χώρο και να τον αποδώσει στις πανεπιστημιακές αρχές και τους φοιτητές. Ο κ.Τσίπρας που κάνει δηλώσεις για τα πάντα, δεν έβγαλε μιλιά για τις εικόνες που προσβάλλουν, τα ίδια τα ελληνικά πανεπιστήμια.  Είναι ντροπή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καλύπτει τους καταστροφείς.

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στην ανομία και να συνδράμει τις πανεπιστημιακές αρχές του ΑΠΘ ώστε ο χώρος που με το «έτσι θέλω» βρισκόταν υπό κατάληψη επι 34 χρόνια, να γίνει χώρος μόρφωσης και πολιτισμού».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA