Μενού
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώνεται σταδιακά η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων από τις εκλογές για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και η εικόνα που δημιουργείται είναι πως οι λεγόμενοι «προεδρικοί», οι άνθρωποι του Αλέξη Τσίπρα, είναι κι εκείνοι που συγκεντρώνουν τις περισσότερες ψήφους ώστε να στελεχώσουν την επιτροπή, αφήνοντας πίσω τους τα στελέχη της «Ομπρέλας».

Διαβάστε ακόμη: Μαξιμιλιανός: Οι ματιές Μητσοτάκη στη Μαρέβα στο Τζώρτζταουν και οι πρωτιές στον ΣΥΡΙΖΑ

Όπως σημειώνει η στήλη «Μαξιμιλιανός» στο Reader τα στελέχη φαίνεται πως πλήρωσαν την «ανταρσία» τους μέσα στο συνέδριο του κόμματος και εξάγεται από τις μέχρι τώρα προτιμήσεις για την Αττική.

Μέχρι στιγμή η Εφη Αχτσιόγλου, δείχνει να προηγείται ξεκάθαρα στην ψηφοφορία ενώ από τους προεδρικούς προπορεύονται στελέχη όπως η Ρένα Δούρου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Νίκος Παππάς, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Κώστας Ζαχαριάδης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Από τη τάση της «Ομπρέλας» ξεχωρίζουν οι: Θεανώ Φωτίου, Νίκος Βούτσης, Νίκος Φίλης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πάνος Σκουρλέτης, Θοδωρής Δρίτσας. Ενώ στις επιλογές βρίσκονται και οι Νίκος Μπίστης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Στέφανος Τζουμάκας και Γιάννης Μαντζουράνης.

Στην Αττική, πρέπει να σημειωθεί, εκλέγονται 150 άτομα από τα 300 σε όλη την Ελλάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA