Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή που έτυχε ο Ελληνας πρωθυπουργός στο αμερικανικό Κογκρέσο, με τους βουλευτές και γερουσιαστές των ΗΠΑ να διακόπτουν αρκετές φορές την ιστορική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη χειροκροτώντας όρθιοι και παρατεταμένα.

Το κλίμα όμως στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ήταν θερμό από τη στιγμή της άφιξης του πρωθυπουργού στο χώρο, με πολλούς να είναι εκείνοι που αντάλλαξαν χειραψία με τον κ. Μητσοτάκη. Και τα όσα ανέφερε πάντως στην ομιλία του ο Ελληνας πρωθυπουργός φαίνεται πως είχαν μεγάλη απήχηση στους Αμερικανούς αξιωματούχους, οι οποίοι πολλές φορές τον χειροκρότησαν, κυρίως στο κομμάτι όπου αναφέρθηκε στην πολύπαθη Ουκρανία.

Μάλιστα, ήταν τέτοιο το κλίμα στο Κογκρέσο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να κάνει και ένα... «παράπονο» καθώς ανέφερε χιουμοριστικά: «Θα πρέπει να πω στους συναδέλφους μου ότι στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν με χειροκροτούν τόσο» για να αποσπάσει και πάλι το ζεστό χειροκρότημα των μελών του Κογκρέσου.

Δείτε φωτογραφίες από το Κογκρέσο:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA