Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία φωτογραφία στο Twitter με τρες παίκτες των Ντιτρόιτ Πίστονς να παρακολουθούν από κοντά την αναμέτρηση για τους τελικούς της Ανατολή στο ΝΒΑ, ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Μαϊάμι Χιτ έκρυβε μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Οποιος παρακολουθήσει καλύτερα την εικόνα με τους Κάνινγκχαμ, Στιούαρτ και Χέιζ, θα δει ένα πολύ γνωστό πρόσωπο, που δεν είναι άλλος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Διαβάστε ακόμη: Μπόστον Σέλτικς: Με σούπερ Τέιτουμ νίκησαν του Μαϊάμι Χιτ και ισοφάρισαν τους τελικούς

Ο Ελληνας πρωθυπουργός, λάτρης του μπάσκετ, φαίνεται πως δεν άφησε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αναμέτρηση από κοντά καθώς χθες βρισκόταν στη Βοστώνη. Ωστόσο το έκανε πραγματικά ως φίλαθλος καθώς ούτε ανακοινώθηκε κάτι σχετικό ενώ και η ενδυμασία του είναι ιδιαίτερα χαλαρή.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται σε αγώνα του NBA και μάλιστα κατά σύμπτωση (;) και πάλι των Σέλτικς, καθώς πριν από περίπου δύο χρόνια είχε παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Κελτών με τους Ουίζαρντς στην Ουάσινγκτον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA