Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενταση επικράτησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΗΜΕΡΑ» το πρωί της Πέμπτης ανάμεσα στην υφυπουργό Μετανάστευσης, Σοφία Βούλτεψη, και τον διευθυντή της ιστοσελίδας Αυγή, Νίκο Σβέρκο

Διαβάστε ακόμηΑλλάζουν τελείως οι φοιτητικές εκλογές: Ενιαίο ψηφοδέλτιο, χωρίς παρατάξεις

Αντικείμενο της κουβέντας ήταν το μεταναστευτικό. Κατά της διάρκεια της πολιτικής συζήτησης για το ζήτημα, οι τόνοι ανέβηκαν έπειτα από ερώτηση του Νίκου Σβέρκου στη Σοφία Βούλτεψη. Ο δημοσιογράφος ρώτησε την υφυπουργό Μετανάστευσης «αν γίνονται ή όχι pushbacks προσφύγων στο Αιγαίο, όπως έχει αποδειχθεί και στις Βρυξέλλες, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο επικεφαλής της Frontex».

Η ερώτηση εξόργισε τη Σοφία Βούλτεψη, η οποία απευθυνόμενη στον Νίκο Σβέρκο, άρχισε να λέει «ο άνθρωπος δεν πάει καλά, θα πάτε στις 20 μονάδες διαφορά. Θέλετε να έρθουν εκατομμύρια πρόσφυγες». Ο Νίκος Σβέρκος ρώτησε την υφυπουργό Μετανάστευσης εάν λένε ψέματα οι Βρυξέλλες με τη Σοφία Βούλτεψη να απαντά: «Δεν μας ενδιαφέρει τι λένε κάθε φορά για τη Frontex οι Βρυξέλλες».

Επειτα από τις επίμονες ερωτήσεις του Νίκου Σβέρκου, η Σοφία Βούλτεψη απάντησε ότι «δεν υπάρχουν, ούτε έχουν αποδειχθεί» και στη συνέχεια χαρακτήρισε τον Νίκο Σβέρκο «φασίστα» και «ντροπή της δημοσιογραφίας». Μετά το τέλος της εκπομπής ο δημοσιογράφος με ανάρτηση του στο Twitter έγραψε: «Σοφία Βούλτεψη, ευχαριστώ!».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA