Μενού
  • Α-
  • Α+

Την απόφασή της να είναι ξανά υποψήφια στον νομό Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης η βουλευτής και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Στο Κέντρο» του Γιώργου Κουβαρά. Η κ. Μπακογιάννη είπε ότι είχε πρόταση να συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, όμως την απέρριψε, διότι δεν μπορεί να μην είναι αιρετή.

«Ενάμιση χρόνο τώρα ακούω πως θα γίνουν πρόωρες εκλογές. Οι εκλογές με απλή αναλογική προκαλεί μια ανασφάλεια στον κόσμο. Πράγματι, υπάρχουν εισηγήσεις για πρόωρες εκλογές. Ο Μητσοτάκης, απ' όσο ξέρω, είναι αποφασισμένος να πάει μέχρι το τέλος της τετραετίας» είπε η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε:

«Είχα πράγματι μια πρόταση να κατέβω στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Είχε αρκετά επιχειρήματα και κυρίως το τηλεοπτικό. Της τηλεοπτικής μάχης. Εγώ εξελέγην σε 3 διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Στη μονοεδρική της Ευρυτανίας. Στην Α' της Αθήνας που μου έκανε την τιμή να με έχει πρώτη βουλευτή για πολλά χρόνια. Και στα Χανιά. Δεν μπορώ να κατέβω διορισμένη, έχω απόλυτη ανάγκη από αυτή την επαφή με τον κόσμο, με τους πολίτες. Αφού το σκέφτηκα πάρα πολύ, το πήρα απόφαση πως εγώ θα ξαναζητήσω τον σταυρό μου στα Χανιά από τον κόσμο με ψήφισε την προηγούμενη φορά. Με απασχόλησε πάρα πολύ αλλά είναι μεγάλη υπόθεση να λογοδοτείς στον πολίτη όταν είσαι μέσα σε μια δημοκρατία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA