Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ερντογάν δεν θα μπορούσε να μην έχει συμπαίκτες στο ανθελληνικό του παραλήρημα και στο αφήγημα της αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχίας και με μια καλοστημένη μηχανή προπαγάνδας προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον εξαθλιωμένο τουρκικό λαό και να τον πείσει ότι το πρόβλημά του είναι η Ελλάδα κι όχι η κατρακύλα της τουρκικής οικονομίας και τα εκατομμύρια των Τούρκων που ζουν στο όριο της φτώχειας.

Εκτός λοιπόν από τον Τσαβούσογλου, τον Ακάρ και τον εθνικιστή Μπαχτσελί, έχει και τον τουρκικό Τύπο, ο οποίος στα σημερινά του πρωτοσέλιδα «σπρώχνει» τους Τούρκους στα παράλια της Μικράς Ασίας... Σε όλα τα πρωτοσέλιδα των τουρκικών εφημερίδων της αντιπολίτευσης ωστόσο, πρωταγωνιστεί η οικονομική κατάσταση στην Τουρκία, ενώ οι απειλητικές δηλώσεις του Ερντογάν δεν υπάρχουν πουθενά...

Ο Ερντογάν χθες από τη Σμύρνη, όπου βρέθηκε για την αποβατική άσκηση EFES, εξαπέλυσε ευθείες απειλές προς την Ελλάδα, λέγοντας: «Αποστρατιωτικοποιήστε τα νησιά. Δεν κάνω πλάκα» και λίγο αργότερα απείλησε και στα ελληνικά με μηνύματά του στο Twitter.

Ο φιλοκυβερνητικός Τύπος έχει κάνει παντιέρα την υπενθύμιση ελληνοτουρκικού πολέμου. Ενδεικτικά είναι τα πρωτοσέλιδά τους, που είναι όλα... καρμπόν.

Χουριέτ: Ερντογάν - «Δεν κάνω πλάκα», με φόντο την άσκηση Εφές

Σαμπάχ: Ο Ερντογάν στους Ελληνες «συμμαζευτείτε δεν κάνω πλάκα» πάλι με φόντο την άσκηση Εφές

Μιλιέτ: «Δεν κάνουμε πλάκα» κι αυτή με τα τουρκικά αποβατικά στην άσκηση Εφές

Τουρκιγιέ: «Συμμαζέψου Ελλάδα - Ο αρχιστράτηγος φόρεσε τη στολή κι έκανε την τελευταία προειδοποίηση...»

Γενί Σαφάκ: «Ελλάδα, συμμάζεψε τα μυαλά σου» κι αυτή με την αποβατική άσκηση..

Στον αντίποδα ο αντιπολιτευτικός Τύπος έχει... εξαφανίσει τον Ερντογάν. Χαρακτηριστικά είναι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που ασχολούνται με το πραγματικό πρόβλημα της Τουρκίας, που δεν είναι άλλο από την ανέχεια που μαστίζει τον τουρκικό λαό.

Μπιργκουν: Σε όλους τους τομείς πάμε πίσω - Σε 150 χώρες, είμαστε 78οι στο κατά κεφαλήν εισόδημα, μας έταζε 10άδα ο Ερντογάν

Σοτζού: Αλλο ένα οικονομικό πακέτο για την οικονομία που καταρρέει

Τζουμχουριέτ: Στα ύψη πληθωρισμός και τιμές στα καύσιμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA