Μενού
  • Α-
  • Α+

Την σκυτάλη των εμπρηστικών δηλώσεων κατά της Ελλάδας πήρε αυτή τη φορά ο υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, που μεταξύ άλλων είπε: «Κάποιοι πολιτικοί στην γειτονική Ελλάδα επιμένουν να ξυπνούν το πρωί και να λένε “Τουρκία” και το βράδυ να πηγαίνουν στο κρεβάτι τους λέγοντας “Τουρκία”»! Ο Ακάρ ισχυρίστηκε ακόμη ότι αυτοί οι Έλληνες πολιτικοί είναι εκείνοι που υιοθετούν προκλητική ρητορική, «νουθετώντας» τους μάλιστα: «Θέλουμε να ξέρουν ότι προκαλούν μεγάλο κακό στον ελληνικό λαό»!

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: «Αν έρθετε βράδυ, θα σας φάνε μαύρα ψάρια και το αλμυρό νερό» απαντά ο στρατηγός Κωσταράκος στον Τσελίκ

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας επεσήμανε μάλιστα πως «η Τουρκία ελπίζει σε διάλογο και ένα κλίμα εποικοδομητικών συζητήσεων το συντομότερο δυνατόν». Και κατέληξε λέγοντας ότι η Ελλάδα εξόπλισε ορισμένα νησιά κατά παράβαση των συμφωνιών. Ανέφερε συγκεκριμένα: «Απαντήσαμε σε κάθε μία από τις άδικες και παράνομες επιθετικές ενέργειες της Ελλάδας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Θα συνεχίσουμε να απαντάμε στις άδικες και παράνομες επιθετικές ενέργειες της Ελλάδας. Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA