Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, βρέθηκε στη Σύνοδο Κορυφής της ΝΑ Ευρώπης στη Θεσσαλονίκη και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με μήνυμά του στο twitter ο Σαρλ Μισέλ αφού ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό στη συνέχεια ανέφερε: «Διαδραματίζετε καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της συνεργασίας σε αυτή την περιοχή-κλειδί για την ευρωπαϊκή ειρήνη και σταθερότητα».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Μέσα σε ένα εκρηκτικό περιβάλλον, με τον πόλεμο στην Ουκρανία να μαίνεται και με τον Ταγίπ Ερντογάν να απειλεί ακόμα και στα ελληνικά η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε σήμερα ηγέτες από τη νοτιοανατολική Ευρώπη αλλά και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ και τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς στην Σύνοδο Κορυφής της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEECP).

Η Σύνοδος αυτή στην οποία παραδοσιακά είναι ένας χώρος που κάθε πλευρά προσπαθεί να αυξήσει την επιρροή της σε μια περιοχή κρίσιμης σημασίας για την Ευρώπη αλλά και συνολικά για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, έχει φέτος εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA