Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Παπανδρέου πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την τοποθέτηση βηματοδότη. Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς πραγματοποίησε παρέμβασή του στο 10ο Regional Growth Conference, το οποίο διεξάγεται στην Πάτρα. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Παπανδρέου: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την τοποθέτηση βηματοδότη

Ο κ. Παπανδρέου ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και είπε χαρακτηριστικά: «είμαι στις επάλξεις μετά από 2 ημέρες διακοπής. Πολύ σύντομα θα συνεχίσω το νέο τόπο ζωής με συνεχή άσκηση και όσο μπορεί κανείς να αθλείται γιατί είναι σημαντικό κομμάτι για την ζωή όλων μας».

Ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε και στις εξελίξεις μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν στην Ευρώπη.  Ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι αν πετύχει ο Βλαντίμιρ Πούτιν πως μπορεί δια της βίας να επιβάλει τον στόχο του, θα δώσει θάρρος και σε παρόμοιους ηγέτες να προχωρούν σε τέτοιες συμπεριφορές. Για την Ευρώπη εξήγησε ότι θα πρέπει να προχωρήσει σε μεγαλύτερη αυτονομία τόσο ενεργειακή όσο και αμυντική και όπως είπε, «αν η Ευρώπη δεν έχει την αμυντική της αυτονομία τότε δεν θα έχει την σιγουριά και την ασφάλειά της».

Για τις εξελίξεις με την Τουρκία υπογράμμισε πως αν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει στόχο την εκλογική του επιβίωση, τότε δεν ξέρουμε ποιες θα είναι οι ενέργειές του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA