ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14/06/2022 16:53

Δωρεάν νερά σε άστεγους για όλο το καλοκαίρι με πρωτοβουλία του Μεγάρου Μαξίμου

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Σταμάτης, έλαβαν την πρωτοβουλία και εξασφάλισαν ποσότητες νερού για τους άστεγους

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Δωρεάν νερά σε άστεγους για όλο το καλοκαίρι με πρωτοβουλία του Μεγάρου Μαξίμου
(Πηγή: Facebook)
Ανάγνωση:

Δωρεά πόσιμου νερού για άστεγους ανθρώπους με πρωτοβουλία του Μεγάρου Μαξίμου υπήρξε την Τρίτη (14/6), καθώς παραδόθηκαν στα γραφεία των «Γιατρών του Κόσμου» εμφιαλωμένα νερά με σκοπό να μοιραστούν σε αστέγους και ευάλωτους συνανθρώπους μας, οι οποίοι βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.

Διαβάστε ακόμη: Μητσοτάκης - Λίντνερ: Στόχος της Ελλάδας παραμένει η επιστροφή στην επενδυτική βαθμίδα

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Σταμάτης, έλαβαν την πρωτοβουλία και εξασφάλισαν ποσότητες φιαλών νερού για τους ανθρώπους, που αυτές τις δύσκολες ώρες διαβιούν στο δρόμο. Η κίνηση αυτή καταδεικνύει το συνεχές ενδιαφέρον της Πολιτείας, για τα άτομα που έχουν ανάγκη, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και με κάθε πρόσφορο μέσο, για την υποστήριξή τους. Οι παλέτες με Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό, παραδόθηκαν από την εταιρία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε..

Τέλος, οι ομάδες streetwork που βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό των αστέγων, παρέχοντας βοήθεια στους συνανθρώπους μας θα διανείμουν τα νερά στην Αθήνα και τον Πειραιά. Οι «Γιατροί του κόσμου» μέσω της σελίδας τους στο Facebook, ευχαρίστησαν όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη προσπάθεια γράφοντας:

«Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Σταμάτη, σήμερα παραλάβαμε στα γραφεία μας από την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. παλέτες με Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό, με σκοπό την υποστήριξη των άστεγων και ευάλωτων συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη, καθώς βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης. Τα εμφιαλωμένα νερά θα μοιράσουν οι ομάδες Streetwork των #ΓτΚ κατά τη διάρκεια των υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και του Πειραιά, σε συνανθρώπους μας που διαβιούν χωρίς στέγη. Ευχαριστούμε θερμά του Γενικούς Γραμματείς και την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. για την πολύ σημαντική δωρεά τους προς τους ΓτΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΝΕΡΟ ΑΣΤΕΓΟΙ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΔΩΡΕΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ