Μενού
  • Α-
  • Α+

Η συντονισμένη προσπάθεια των υψηλόβαθμων Τούρκων αξιωματούχων του καθεστώτος Ερντογάν να... παραμορφώσουν την πραγματικότητα συνεχίζεται αμείωτη καθώς μετά το «χοντρό» επεισόδιο που σημειώθηκε σε συνεδρίαση του ΝΑΤΟ μεταξύ Ελλήνων βουλευτών και του Χουλουσί Ακάρ, σειρά τώρα πήρε ο ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για ακόμη μία φορά καταφέρθηκε εναντίον της χώρας μας καθώς, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής του AKP, ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι κακώς δεν είναι αποστρατιωτικοποιημένο το Καστελόριζο, ότι η Ελλάδα κάνει προπαγάνδα κατά της Τουρκίας, ότι εμπλέκει συνεχώς τρίτες χώρες και ότι κακώς οι Ελληνες θεωρούν απειλή τη «Γαλάζια Πατρίδα».

Παράλληλα, ισχυρίστηκε όπως έκανε νωρίτερα ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ότι όποτε η Άγκυρα καλεί σε διάλογο την Ελλάδα βάσει του διεθνούς δικαίου, η χώρα μας απορρίπτει την πρόταση και κάνει προπαγάνδα μιλώντας για επιθέσεις της Τουρκίας εναντίον της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA