ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23/06/2022 10:25

Φετουλάχ Γκιουλέν: Σύλληψη της ανιψιάς του ιμάμη στην προσπάθειά της να περάσει στην Ελλάδα

Πέντε από τους συλληφθέντες θεωρούνται μέλη της «τρομοκρατικής οργάνωσης» FETO και μία από αυτούς είναι και η ανιψιά του Γκιουλέν. Η σύλληψη έγινε την ώρα που η Sümeyye Gülen επιχειρούσε να περάσει στην Ελλάδα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Φετουλάχ Γκιουλέν: Σύλληψη της ανιψιάς του ιμάμη στην προσπάθειά της να περάσει στην Ελλάδα
Ο Φετουλάχ Γκιουλέν / Ap Photos
Ανάγνωση:

Το καθεστώς του Ερντογάν συνέλαβε την ανιψιά του Φετουλάχ Γκιουλέν, του ιμάμη που κατηγορείται από τον Τούρκο πρόεδρο ότι βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 2016, στην προσπάθειά της να περάσει τα ελληνικά σύνορα και να μπει σε ελληνικό έδαφος. Το τουρκικό υπουργείο Αμυνας ανακοίνωσε ότι συνελήφθησαν 10 άτομα που θέλησαν να περάσουν στην Ελλάδα.

Πέντε από τους συλληφθέντες θεωρούνται μέλη της «τρομοκρατικής οργάνωσης» FETO και μία από αυτούς είναι και η ανιψιά του Γκιουλέν. Η σύλληψη έγινε την ώρα που η Sümeyye Gülen επιχειρούσε να περάσει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «10 άτομα που προσπαθούσαν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα συνελήφθησαν από τα στρατεύματα στα σύνορα». Οπως επισημαίνεται «στην έρευνα διαπιστώθηκε ότι πέντε από τους συλληφθέντες ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO και μια από αυτούς ήταν η Sümeyye Gülen, ανιψιά του Φετουλάχ Γκιουλέν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ