Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, αναφορικά με την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, καθώς υποβλήθηκε εσπευσμένα σε έκτακτη αγγειοπλαστική επέμβαση. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος πολιτικός προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Ελπίς».

«Με την εμπειρία μου ως γιατρός αντιλήφθηκα, χθες, μία ενόχληση και όπως πάντα απευθύνθηκα στο ΕΣΥ» γράφει ο Νικήτας Κακλαμάνης, στον λογαριασμό του στο Twitter, για την περιπέτεια της υγείας του. «Το πρωί έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις (στεφανιογράφημα), όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν αγγεία φραγμένα. Ακολούθως υποβλήθηκα σε αγγειοπλαστική και τοποθέτηση δύο στεντ επιτυχώς» καταλήγει ο κ. Κακλαμάνης.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Για προληπτικούς λόγους θα μείνω 1-2 ημέρες στο νοσοκομείο και από Δευτέρα θα επιστρέψω κανονικά στα καθήκοντά μου! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!», συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA