Μενού
  • Α-
  • Α+

«Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και κρίνω ότι μπορώ να προσφέρω, αυτό και θα κάνω» δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή στο ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική. Οπως ανέφερε μάλιστα, το 2016 που παραιτήθηκε ήταν διαφορετικές οι συνθήκες, αν και ούτως ή άλλως είχε αποφασίσει να μείνει για ένα διάστημα μακριά από την πολιτική και να επιστρέψει στο επάγγελμά του, καθώς πεποίθησή του είναι ότι ένας πολιτικός δεν πρέπει να είναι για πολλά χρόνια στη ίδια θέση.

«Αν δεν κολλάς ένσημα, αν δεν αντιμετωπίζεις τα προβλήματα που έχουν όλοι οι πολίτες, δεν έχεις παραστάσεις από την πραγματική ζωή» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι δεν σταμάτησε ποτέ να στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ δήλωσε πως «η εκλογολογία κάνει κακό» και στο πλαίσιο αυτό τάχθηκε υπέρ της θέσης του πρωθυπουργού να στήνονται κάλπες στο τέλος της τετραετίας, εκτός από εξαιρετικούς εθνικούς λόγους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA