Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύσκολες είναι οι στιγμές για τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Ευάγγελο Αντώναρο, καθώς κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή του από την Πάτμο, όπου παραθέριζε στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες η γιατρός του Κέντρου Υγείας την Παρασκευή το βράδυ ενημέρωσε το ΕΚΑΒ ότι ασθενής που παραθέριζε στο νησί αισθανόταν έντονη αδιαθεσία, συνεπεία λοίμωξης του αναπνευστικού (Covid-19).

Αμέσως κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός με όλα τα απαραίτητα ειδικά προστατευτικά μέσα για τη φροντίδα του ασθενούς και την αεροδιακομιδή του, αρχικά με ελικόπτερο Super Puma που κατευθύνθηκε προς το ελικοδρόμιο της Πάτμου και αμέσως μετά στο αεροδρόμιο «Διαγόρας», όπως αναφέρει ρεπορτάζ του realvoice995.gr. Μετά την άφιξη στη Ρόδο, ασθενής, ιατρός και διασώστες του ΕΚΑΒ μετεπιβιβάσθηκαν σε αεροσκάφος C-130.

Αυτή την ώρα ο 71χρονος ασθενής Ευάγγελος Αντώναρος υποβάλλεται σε μοριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα συμπτώματα που εμφανίζει ταιριάζουν με αυτά του κορονοϊού, για να αντιμετωπιστεί άμεσα η ενεργή λοίμωξη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA