ΠΟΛΙΤΙΚΗ
05/07/2022 19:33

Τουρκία: Προπαγανδιστικό βίντεο για το «Turkaegean» από το TRT

Μετά την κατοχύρωση του όρου Turkaegean, η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις με ένα προπαγανδιστικό βίντεο - Μέσα από το βίντεο του TRT World, η Αγκυρα απαντά γιατί κατοχύρωσε τον όρο αναφέροντας πως η Ελλάδα έκανε τον κόσμο να εκλαμβάνει το Αιγαίο ως ελληνική περιοχή! 

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Τουρκία: Προπαγανδιστικό βίντεο για το «Turkaegean» από το TRT
Πηγή: Glomex
Ανάγνωση:

Μετά την κατοχύρωση του όρου Turkaegean, η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις με ένα προπαγανδιστικό βίντεο. Μέσα από το βίντεο του TRT World, η Αγκυρα απαντά γιατί κατοχύρωσε τον όρο αναφέροντας πως η Ελλάδα έκανε τον κόσμο να εκλαμβάνει το Αιγαίο ως ελληνική περιοχή!

Διαβάστε ακόμη: Μητσοτάκης στο Ευρωκοινοβούλιο: Οι διαφορές δεν λύνονται με νταηλίκια - Σκληρό μήνυμα στην Τουρκία

Στο βίντεο αναφέρεται πως η Τουρκία υπέβαλλε το αίτημά της στο γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προβάλλει δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Μεχμέτ Νουρί Ερσόι, ο οποίος είπε πως το τουρκικό Αιγαίο είναι από τις πιο εκλεκτές περιοχές που έχει να προσφέρει η χώρα.

Video Loading...

«Η έγκριση του όρου τον «Turkaegean» έχει εξοργίσει πολλούς στην Ελλάδα» αναφέρει το βίντεο, που στη συνέχεια δράττει την ευκαιρία να επαναλάβει τις πάγιες τουρκικές θέσεις για την στρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΙΓΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ