Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το σχόλιο του Δημήτρη Κουτσούμπα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για τις αυξημένες τιμές στα σουβλάκια. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ είπε πως «το σουβλάκι με πίτα, το γνωστό πιτόγυρο έχει πάει στα 3 – 3,5 ευρώ. Η βενζίνη στα 2,5 ευρώ. Δεν τρώτε σουβλάκια, το καταλαβαίνω. Δεν βάζετε ούτε καύσιμα;», πετώντας... καρφιά στη ΝΔ πως δεν προτιμούν τα σουβλάκια. 

Διαβάστε ακόμη: Κουτσούμπας: Το πιτόγυρο έχει πάει 3,5 ευρώ, δεν τρώτε σουβλάκι εσείς;

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA προβλήθηκε ρεπορτάζ έξω από τη βουλή με τον Χρήστο Μπουκώρο της ΝΔ, τον Κώστα Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ και την Νάντια Γιαννακοπούλου του ΠΑΣΟΚ να μιλούν για την τιμή του πιτόγυρου αναφέροντας πως το τρώνε.

Ο Χρήστος Μπούκωρος ανέφερε: «αγαπημένο έδεσμα των Ελλήνων, δυστυχώς και αυτό πλήττεται από τη διεθνή κρίση και τις ανατιμήσεις, στο Βόλο παραμένει στα 3 ευρώ και εξίσου γευστικό». Επίσης ο Κώστας Ζαχαριάδης απάντησε στον. κ. Κουτσούμπα: «τρώω, το πιτόγυρο κάνει 3,45 ευρώ, το σκέτο 2 ευρώ. Νομίζω ότι αυτά κάθε φυσιολογικός άνθρωπος τα γνωρίζει και κάθε πολιτικός οφείλει να τα γνωρίζει». Η Νάντια Γιαννακοπούλου σχολίασε: «πιτόγυρο, το αγαπημένο μας είναι στα 3.20, εγώ βέβαια προτιμώ το καλαμάκι κοτόπουλο στα 2 ευρώ, παίρνουμε τις πατατούλες με 3 ευρώ και τη χωριάτικη με 4,5-5 ευρώ». 

Για την ιστορία, στην Αττική η ελάχιστη τιμή για τυλιχτό με γύρο είναι τα 3,5 ευρώ και φτάνει τα 4 ευρώ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA