ΠΟΛΙΤΙΚΗ
08/07/2022 13:23

Στενή συνεργασία μεταξύ της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Δήμου Αθηναίων - Τι ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης

Η στήριξη του ευάλωτου πληθυσμού της Αθήνας στην «ατζέντα» Ιερώνυμου – Μπακογιάννη. Ο δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στον δήμαρχο και τον Μακαριώτατο παραμένει πάντα ανοιχτός, καθώς οι δύο άντρες, στο πλαίσιο της πολύπλευρης και αγαστής έως τώρα συνεργασίας τους, έχουν αναπτύξει μια στενή κοινωνική σχέση

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Στενή συνεργασία μεταξύ της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Δήμου Αθηναίων - Τι ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης
Στενή συνεργασία μεταξύ της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Δήμου Αθηναίων - Τι ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης
Ανάγνωση:

Οι ισχυροί δεσμοί μεταξύ της Εκκλησίας της Ελλάδος και του δήμου Αθηναίων επιβεβαιώθηκαν για ακόμη μια φορά κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος με τον δήμαρχο της πόλης, Κώστα Μπακογιάννη.

Διαβάστε ακόμη: Θεοδωρικάκος: «Η ΕΛΑΣ τους πιάνει η Δικαιοσύνη τους αφήνει - 15 φορές είχε συλληφθεί ο νεκρός Αλβανός ποινικός»

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι ο δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στον δήμαρχο και τον Μακαριώτατο παραμένει πάντα ανοιχτός, καθώς οι δύο άντρες, στο πλαίσιο της πολύπλευρης και αγαστής έως τώρα συνεργασίας τους, έχουν αναπτύξει μια στενή κοινωνική σχέση που στηρίζεται στην αμοιβαία συμπάθεια και εκτίμηση.

Εξάλλου, ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος έχει κατά το παρελθόν εκφράσει και δημοσίως την εκτίμηση που τρέφει για τον δήμαρχο της Αθήνας, αποκαλώντας τον μάλιστα «τον καλύτερο δήμαρχο της Ελλάδας». Κατά τη διάρκεια της χθεσινής τους συνάντησης συζήτησαν εκ νέου για την ευρύτερη συνεργασία Εκκλησίας - Δήμου, για τις κοινωνικές δράσεις που έχουν από κοινού αναπτύξει μέχρι σήμερα, καθώς και γι' αυτές που θα δρομολογηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με στόχο την κοινωνική αλληλεγγύη και την έμπρακτη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της Αθήνας.

Μετά τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανέφερε σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα: «Κάθε συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο είναι πολύτιμη. Οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι, έχουμε την τιμή η πόλη μας να έχει έναν μοναδικό σύμμαχο, που ενδιαφέρεται για τους κατοίκους και τις ανάγκες τους και το επιβεβαιώνει συνεχώς κι εμπράκτως. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα όσα ο Δήμος Αθηναίων και η Εκκλησία της Ελλάδος έχουν κάνει από κοινού και όλα όσα θα γίνουν στο μέλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ