Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνάντησε μια ομάδα από νεαρές τουρίστριες από την Ουάσινγκτον, που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσουν από τη χώρα μας. Τις ρώτησε αν πέρασαν καλά στην Ελλάδα και θέλησε να μάθει ποια μέρη επισκέφθηκαν. 

Διαβάστε ακόμη: Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η κυριαρχία και η εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας δεν αμφισβητούνται

«Χαίρομαι που περάσατε καλά, να το πείτε στους φίλους σας και να ξαναέρθετε του χρόνου», τους είπε και μία από την ομάδα τον ρώτησε «Ποιον να τους πούμε ότι συναντήσαμε;».  Ο κ. Μητσοτάκης τους απάντησε: «Να τους πείτε ότι συναντήσατε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας», απάντηση που κατά τα φαινόμενα προκάλεσε έκπληξη στις τουρίστριες. «Μπορούμε να βγάλουμε φωτογραφία μαζί», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός, που στη συνέχεια πόζαρε με τις τουρίστριες. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Κατά την επίσκεψή του στο αεροδρόμιο, ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε και με μέλη του προσωπικού. «Το πολύ σημαντικό είναι ότι δεν έχουμε τις εικόνες ταλαιπωρίας που έχουν τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά αεροδρόμια και αυτό προσθέτει πολύ στην εμπειρία του επισκέπτη, είτε στην άφιξη, είτε στην αναχώρηση. Δείχνουμε την εικόνα μιας πλήρως οργανωμένης χώρας», επεσήμανε ο πρωθυπουργός. 

«Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να μας δώσει και ο τουρισμός τις δημοσιονομικές ανάσες που τόσο χρειαζόμαστε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης, που ενημερώθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του αεροδρομίου, Γιάννη Παράσχη, για την πορεία των αεροπορικών μετακινήσεων φέτος. 

Παράλληλα, την ίδια μέρα, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με πολίτη που παραπονέθηκε πως πλήρωσε 6.500 ευρώ σε ρεύμα μέσα σε 3 μήνες και πως ο τελευταίος λογαριασμός ήταν 900 ευρώ. Ο κ. Μητσοτάκης τον ρώτησε πόσο πλήρωσε πέρυσι τέτοια εποχή, ο πολίτης ανταποκρίθηκε λέγοντας 800 και του απάντησε πως «είναι καλά». 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA