ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16/07/2022 14:13

Τουρισμός για Ολους 2022 - Κικίλιας: «Νέο voucher τουρισμού, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, για 200.000 δικαιούχους»

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Ολους 2022» άρχισε καθώς από το μεσημέρι του Σαββάτου είναι στον «αέρα» η πλατφόρμα tourism4all με τους δικαιούχους να καταθέτουν τις αιτήσεις τοτς για το voucher των 150 ευρώ

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Τουρισμός για Ολους 2022 - Κικίλιας: «Νέο voucher τουρισμού, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, για 200.000 δικαιούχους»
(πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως ήταν προγραμματισμένο, άνοιξε η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Ολους 2022» και ήδη οι πρώτοι δικαιούχοι -όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 1, 2 και 3- μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στο tourism4all για το voucher των 150 ευρώ. Η διαδικασία θα συνεχιστεί ως και την Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 23:59.

Διαβάστε ακόμη: Τουρισμός για Ολους 2022: Ανοιξε η πλατφόρμα tourism4all - Ποιοι δικαιούχοι κάνουν σήμερα αιτήσεις

Σχολιάζοντας τη διαδικασία ο Ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, υπογράμμισε πως: «Με τον πλέον απλό τρόπο -κάνοντας χρήση μόνο του κινητού τους- 200.000 συμπολίτες μας θα μπορούν κάνουν διακοπές σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα επιλέξουν, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, όποτε και όπου το επιθυμούν. Και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, υποστηρίζουμε τη δυνατότητα των συμπολιτών μας για διακοπές μέχρι το τέλος του έτους, προκειμένου το μέρισμα της επιτυχίας από τον τουρισμό να φτάσει στην τσέπη κάθε Έλληνα που δυσκολεύεται αυτή την εποχή, προκειμένου όλοι οι συμπολίτες μας να μπορούν να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τις ομορφιές της πατρίδας, όπως ακριβώς το δικαιούνται».

Video Loading...

Από την πλευρά της η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, δήλωσε: «Το νέο πρόγραμμα αποτελεί μία ισχυρά αναβαθμισμένη εκδοχή του ομώνυμου προγράμματος των προηγούμενων ετών. Οι 200.000 δικαιούχοι του, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την αυξημένη επιδότηση των 150€ σε κάθε πάροχο διαμονής (ξενοδοχεία, καταλύματα) σε όλη τη χώρα. Οι πάροχοι πληρώνονται πλέον άμεσα. Υπάρχει αυξημένη ενίσχυση 200€ για ΑμεΑ, ενώ η χρήση της ενίσχυσης μπορεί να γίνει μέχρι και τον Ιούνιο 2023. Με την πρωτοβουλία αυτή, ανταποκρινόμαστε στη δέσμευσή μας για βελτίωση του παλαιού προγράμματος, στηρίζοντας έμπρακτα τους συμπολίτες μας και την κοινωνία, ώστε να ενισχυθεί η δυναμική και του εσωτερικού τουρισμού, σε μια χρονιά όπου ήδη καταγράφονται εξαιρετικές επιδόσεις από τις τουριστικές ροές στη χώρα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ VOUCHER ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ