Μενού
  • Α-
  • Α+

Το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως ήταν προγραμματισμένο, άνοιξε η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Ολους 2022» και ήδη οι πρώτοι δικαιούχοι -όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 1, 2 και 3- μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στο tourism4all για το voucher των 150 ευρώ. Η διαδικασία θα συνεχιστεί ως και την Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 23:59.

Διαβάστε ακόμη: Τουρισμός για Ολους 2022: Ανοιξε η πλατφόρμα tourism4all - Ποιοι δικαιούχοι κάνουν σήμερα αιτήσεις

Σχολιάζοντας τη διαδικασία ο Ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, υπογράμμισε πως: «Με τον πλέον απλό τρόπο -κάνοντας χρήση μόνο του κινητού τους- 200.000 συμπολίτες μας θα μπορούν κάνουν διακοπές σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα επιλέξουν, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, όποτε και όπου το επιθυμούν. Και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, υποστηρίζουμε τη δυνατότητα των συμπολιτών μας για διακοπές μέχρι το τέλος του έτους, προκειμένου το μέρισμα της επιτυχίας από τον τουρισμό να φτάσει στην τσέπη κάθε Έλληνα που δυσκολεύεται αυτή την εποχή, προκειμένου όλοι οι συμπολίτες μας να μπορούν να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τις ομορφιές της πατρίδας, όπως ακριβώς το δικαιούνται».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Από την πλευρά της η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, δήλωσε: «Το νέο πρόγραμμα αποτελεί μία ισχυρά αναβαθμισμένη εκδοχή του ομώνυμου προγράμματος των προηγούμενων ετών. Οι 200.000 δικαιούχοι του, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την αυξημένη επιδότηση των 150€ σε κάθε πάροχο διαμονής (ξενοδοχεία, καταλύματα) σε όλη τη χώρα. Οι πάροχοι πληρώνονται πλέον άμεσα. Υπάρχει αυξημένη ενίσχυση 200€ για ΑμεΑ, ενώ η χρήση της ενίσχυσης μπορεί να γίνει μέχρι και τον Ιούνιο 2023. Με την πρωτοβουλία αυτή, ανταποκρινόμαστε στη δέσμευσή μας για βελτίωση του παλαιού προγράμματος, στηρίζοντας έμπρακτα τους συμπολίτες μας και την κοινωνία, ώστε να ενισχυθεί η δυναμική και του εσωτερικού τουρισμού, σε μια χρονιά όπου ήδη καταγράφονται εξαιρετικές επιδόσεις από τις τουριστικές ροές στη χώρα μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA