Μενού
  • Α-
  • Α+

Χθες, Πέμπτη (21/7), πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής στην Αρτα από τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλο, ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τα εγκαίνια δεκαπέντε νέων γραφείων στην περιφέρεια, μεταξύ άλλων σε Γιάννενα, Λασίθι, Ερέτρια, Κατερίνη κ.α.

Στην ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία Κιλκίς της Αρτας, μπροστά στα γραφεία του Κινήματος που αποτύπωσε τη δυναμική που έχει αρχίσει να αποκτάει και πάλι το κόμμα, αλλά και την επαναπροσέγγιση με την κοινωνία σε ένα από τα παραδοσιακά «προπύργια», ο Ανδρέας Σπυρόπουλος σημείωσε ότι, η παράταξη διεκδικεί ξανά να εκφράσει πλειοψηφικά και πρωταγωνιστικά τις αγωνίες του δημοκρατικού κόσμου, ενώ σημείωσε ότι μόνο με ισχυρή κοινωνική παρουσία μπορεί να υπάρξει ανανέωση.

Ο γραμματέας του Κινήματος άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση τόσο για την ακρίβεια που διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες, όσο και για τις καταστροφικές πυρκαγιές, που δείχνουν την ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού ιδίως στον τομέα της πρόληψης. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο ρόλο του πρωτογενούς τομέα, καθώς η Αρτα είναι μία περιοχή με πολλούς αγρότες και κτηνοτρόφους, ενώ διαθέτει χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης γης, από τα οποία παράγονται εξαιρετικά γεωργικά προϊόντα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA