Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τη φωτιά στον Εβρο. Οπως αναφέρει, το προστατευόμενο Εθνικό Πάρκο της Δαδιάς καίγεται για 7η συνεχόμενη ημέρα και λαμβάνει χώρα μία πρωτοφανής περιβαλλοντική καταστροφή. Ταυτόχρονα υποστηρίζει πως ο Χρήστος Στυλιανίδης έσπευσε στο σημείο της πυρκαγιάς την τέταρτη μέρα και αφού «συντόνισε» αποχώρησε αφήνοντας καμμένα 35.000 στρέμματα. Ταυτόχρονα κάνει λόγο για «δόγμα Μητσοτάκη» σύμφωνα με το οποίο «η φωτιά κάποια στιγμή θα σβήσει μόνη της». 

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στο Δάσος της Δαδιάς: Κάτοικοι αφήνουν σημειώματα στα τάπερ φαγητού για τους πυροσβέστες

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: 

Επειδή είναι πολύ πιθανόν να μην το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι μια πρωτοφανής περιβαλλοντική καταστροφή είναι σε εξέλιξη, αφού το προστατευόμενο Εθνικό Πάρκο της Δαδιάς καίγεται σήμερα για 7η συνεχόμενη ημέρα.

Έναν χρόνο πριν, η κυβέρνηση είχε καταργήσει το φορέα διαχείρισης του πάρκου. Και σήμερα που συντελείται αυτή η απερίγραπτη καταστροφή, εξαντλείται σε επικοινωνιακές δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού πολιτικής προστασίας που «έσπευσε» την τέταρτη μέρα (!) της πυρκαγιάς για «να συντονίσει» και αποχώρησε αφήνοντας πίσω τα μέχρι στιγμής 35.000 στρέμματα στάχτης και τη φωτιά να συνεχίζει να καίει ενώ αύριο αναμένονται άνεμοι 7 μποφόρ στη περιοχή.

Για μία ακόμη φορά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το δόγμα Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών: Η φωτιά κάποια στιγμή θα σβήσει μόνη της και τότε θα εμφανιστούν τα κυβερνητικά στελέχη να βγάλουν σέλφι στα καμμένα και να μοιράζουν συγχαρητήρια στους εαυτούς τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA