ΠΟΛΙΤΙΚΗ
28/07/2022 15:57

Γιάννης Οικονόμου: Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με ψέματα και ανακρίβειες

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. «Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με ψέματα και ανακρίβειες» σημειώνει ο κ. Οικονόμου. 

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Γιάννης Οικονόμου: Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με ψέματα και ανακρίβειες
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. «Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με ψέματα και ανακρίβειες» σημειώνει ο κ. Οικονόμου.

Διαβάστε ακόμη: Αλέξης Τσίπρας: Κράτος ΙΧ, κράτος ΑΕ και κράτος τσιφλίκι υπό τη διοίκηση της ΝΔ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα άφησε να εννοηθεί ότι στη χώρα έχει διαμορφωθεί μια κατάσταση που λίγο θυμίζει δυτικοευρωπαϊκή Δημοκρατία και περισσότερο ένα «καθεστώς» άλλου τύπου, χωρίς βέβαια να το κατονομάζει.

Η απάντηση του Γιάννη Οικονόμου στον Αλέξη Τσίπρα:

«Πώς λέγεται το κράτος που με 1.500 νέες ψηφιακές υπηρεσίες σταματά την ταλαιπωρία των πολιτών και την αναμονή σε ατέλειωτες ουρές; Πώς λέγεται το κράτος που στηρίζει την κοινωνία και τις επιχειρήσεις με 43 δις ευρώ στη διάρκεια της πανδημίας και υλοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα στήριξης για την ενεργειακή ακρίβεια, εν μέσω τεράστιων παγκόσμιων κρίσεων; Πώς λέγεται το κράτος που μειώνει την ανεργία και δίνει διέξοδο στους νέους και τις παραγωγικές ηλικίες; Πώς λέγεται το κράτος που μειώνει 52 φόρους και αυξάνει το κατώτατο μισθό τόσο; Πώς λέγεται το κράτος που αποδίδει γρήγορα τις συντάξεις; Πως λέγεται ένα κράτος που μειώνει τις μεταναστευτικές ροές κατά 85% το 2020 και κατά 79% το 2021; Πώς λέγεται το κράτος που θωρακίζει τα εθνικά δίκαια και ισχυροποιεί την εθνική μας άμυνα; Πώς λέγεται το κράτος που προωθεί και εμπεδώνει τα ανθρώπινα δικαιώματα, συμβάλλοντας στην ελευθερία και την αξιοπρέπεια των πολιτών; Λέγεται προφανώς σύγχρονο κράτος αποτελεσματικότητας, αλληλεγγύης, συνεχούς προσπάθειας για τη μείωση των ανισοτήτων, ανάπτυξης και προόδου. Οσο για τον κ. Τσίπρα, που διαμόρφωσε ένα κράτος αναποτελεσματικό, φορομπηχτικό και αδιάφορο για τον πολίτη, κολλημένος στα παλιά και αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια, προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με ψέματα και ανακρίβειες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ