Μενού
  • Α-
  • Α+

Για «ξέφραγο αμπέλι» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής μετά την παραδοχή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου πως τα τηλέφωνα όλων παρακολουθούνται από Έλληνες, Τούρκους, Ρώσους και λοιπούς. «Σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, ανέφερε στη διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ ότι τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται από Έλληνες, Τούρκους, Ρώσους και λοιπούς.

Διαβάστε ακόμη: Κατρίνης: Πολύ χοντρό για να «θαφτεί» το ζήτημα της απόπειρας παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Αναρωτιόμαστε αν η κυβέρνηση της ΝΔ και ο πρωθυπουργός συμφωνούν μαζί του ότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής.

«Από την αγωνία του να υποβαθμίσει το θέμα, ο βουλευτής της ΝΔ παραγνωρίζει ότι ελέγχθηκαν τα κινητά τηλέφωνα περισσότερων από διακοσίων ευρωβουλευτών και δεκάδων συνεργατών. Μόνο η περίπτωση της απόπειρας παγίδευσης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη εντοπίστηκε», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και σημειώνει ότι θα επιμείνει να υπερασπίζεται τη Δημοκρατία και τη Διαφάνεια.

Παπαδημητρίου: «Τα σοβαρά θέματα δεν τα λες στα τηλέφωνα» 

Το θέμα ξεκίνησε από τη δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος μάλιστα επανέλαβε πως γίνονται παρακολουθήσεις επικοινωνιών στην χώρα, με αφορμή την παγίδευση που έγινε στο κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τα ξημερώματα της Τετάρτης, μιλώντας σε εκπομπή του Kontra τόνισε πως γίνονται παρακολουθήσεις στην χώρα και κάλεσε όλους να προσέχουν τι λένε!

Μάλιστα, παρά τον σάλο που προκλήθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε την δήλωσή του και σε εκπομπή του ΣΚΑΪ: «Παρακολουθήσεις γίνονται. Οι Αμερικάνοι είμαι βεβαίως οτι κάνουν. Δίνεται μάχη να προστατευτούν τα τηλέφωνά μας. Δίνεται μάχη και από τις εταιρίες, μην ξεχνάτε οτι είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη παλιότερα όταν μία εταιρία δεν είχε κάνει την δουλειά της. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Πράγματα που δεν θέλεις να τα μάθει κάποιος, τα λες από κοντά και δεν τα λες στα τηλέφωνα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA