Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέτυχε τον στόχο του το υπουργείο Παιδείας για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής των Πανελλαδικών «νωρίτερα από ποτέ», όπως είχε υποσχεθεί η υπουργός Νίκη Κεραμέως. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών αναρτήθηκαν νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (28/7) στη σχετική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας βάζοντας τέλος στην αγωνία δεκάδων χιλιάδων υποψηφίων. «Μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων μέσω της πλατφόρμας https://results.it.minedu.gov.gr και μέσω SMS. Πολλά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους υποψηφίους για την προσπάθειά τους! Καλά αποτελέσματα!», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η Νίκη Κεραμέως είχε τονίσει, χθες, ότι «για 1η φορά μετά από 59 χρόνια, τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων θα βγουν τέλος Ιουλίου αντί για τέλος Αυγούστου.Με σεβασμό στην αγωνία των υποψηφίων και των οικογενειών τους και στην ανάγκη για τον βέλτιστο προγραμματισμό τους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA