Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πάνος Καμμένος είναι γνωστός για την αντιπαλότητά του με τους Τούρκους πολιτικούς καθώς ακόμα και αφού τέθηκε εκτός Βουλής, εκείνος συνέχισε τις βολές του όπως και τότε που ήταν υπουργός Εθνικής Αμυνας. Ετσι, το απόγευμα της Παρασκευής ο ίδιος έκανε δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου στην ουσία... προκαλεί τους Τούρκους να μπουν στην Ελλάδα και να ξεκινήσουν πόλεμο, αφού τα αποτελέσματα θεωρεί ότι θα είναι όπως στη φωτογραφία που ανάρτησε: Μια τσακισμένη βάρκα στα βράχια!

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Καμμένος: «Χρησιμοποιούν το όνομα μου για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος» - Επεσε θύμα απάτης

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά έγραψε: «Μετά από την δήλωση Τούρκου αξιωματούχου ότι θα ''έλθουν βράδυ'' και με δεδομένο την ναυτική τους παράδοση θα πρότεινα με όλη την καλή διάθεση να το ξανασκεφτούν όχι τίποτα άλλο αλλά τα παιδιά του ΛΣ και του ΠΝ στενοχωριούνται που τους περιμένουν τζάμπα για να παίξουν», ενώ σε δεύτερη ανάρτηση έγραψε: «Και κάτι άλλο για την περίπτωση παρακαλώ αποφύγετε τα ρατσιστικά σχόλια τύπου ''αν δεις Καράβι στο βουνό τούρκος το' χει ξεσύρει''».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA