Μενού
  • Α-
  • Α+

Φαντάζομαι έχετε ακούσει για τον Δεκαπενταύγουστο των πολιτικών αρχηγών στα νησιά και στα χωριά ανά την Ελλάδα. Υπάρχει όμως ένας πολιτικός αρχηγός που θα περάσει τον Δεκαπενταύγουστο στο Μόντρεαλ του Καναδά. Πρόκειται για τον Νίκο Ανδρουλάκη που όπως μαθαίνω θα βρεθεί στην πρωτεύουσα του Καναδά από τις 14 Αυγούστου, θα συναντηθεί με στελέχη και παράγοντες της ομογένειας και θα πραγματοποιήσει και διάφορες συναντήσεις με φορείς του Καναδά, ενώ πρόκειται να επισκεφτεί και ελληνικό σχολείο. Ενδιαφέρον μου ακούγεται, κυρίως γιατί είθισται οι αρχηγοί να στέλνουν μηνύματα με φόντο τις Παναγίες του Αιγαίου - φέτος θα μάθουμε πώς γίνεται το Πάσχα του καλοκαιριού στον Καναδά. 

Το ζέσταμα των γαλάζιων ενόψει ΔΕΘ 

Στην κυβέρνηση πάλι έχουν πέσει οι ρυθμοί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει σχεδιασμός για τον Σεπτέμβριο. Είναι σαφές ότι η φετινή ΔΕΘ θα είναι συμβολικά και ουσιαστικά η αρχή της προεκλογικής περιόδου - μαθαίνω μάλιστα πως πριν την άνοδο του Πρωθυπουργού αλλά και του υπουργικού συμβουλίου στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν προ-ΔΕΘ εκδηλώσεις σε νομούς της Μακεδονίας όπου θα συμμετάσχουν κορυφαίοι γαλάζιοι παράγοντες κι υπουργοί. Είπαμε, μπαίνουμε πλέον σε τροχιά εκλογών και κάθε παρουσία μετράει! 

Υποκλοπών συνέχεια 

Σας έγραψα για τον Δεκαπενταύγουστο του Ανδρουλάκη, δεν πρέπει να παραλείψω να αναφέρω και τη συνέχεια που δίνει το ΠΑΣΟΚ στο θέμα της παρακολούθησης του προεδρικού τηλεφώνου. Σήμερα λοιπόν στις 13.30 πληροφορούμαι πως οι δικηγόροι του κ. Ανδρουλάκη θα ενεχυριάσουν την μηνυτήρια αναφορά του στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Στο ΠΑΣΟΚ θέλουν να δώσουν συνέχεια στο θέμα και να βγει μια άκρη στο ποιος επεδίωξε την παρακολούθηση του τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη και θεωρούν το θέμα μείζον - αν και αδυνατώ να δω πόσο γρήγορα μπορεί να διαλευκανθεί η υπόθεση. 

Τρολιές από τα... πανέρια

Χθεσινό έγγραφο που ήθελε να έχει διακινηθεί από τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του προέδρου της Βουλής ήταν τόσο κακοφτιαγμένο που έβγαζε μάτι. Σχεδόν αχρείαστη η διαρροή από το γραφείο του Προέδρου, πως “έγγραφο, που είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγο και φέρεται να προέρχεται από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας σφραγίδα εισερχομένου εγγράφου στην Ειδική Γραμματεία Προέδρου της Βουλής με αριθμό πρωτοκόλλου 86646/2.8.2022, ουδέποτε υπεβλήθη στη Βουλή, καθώς και ότι ο εν λόγω αριθμός πρωτοκόλλου είναι ανύπαρκτος”. Είπαμε, να φτιάχνονται τρολιές αλλά να γίνονται και πιστευτές… 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA