ΠΟΛΙΤΙΚΗ
05/08/2022 14:06

ΚΚΕ για παραιτήσεις Δημητριάδη, Κοντολέων: «Από τις ίδιες τις παραιτήσεις γεννιούνται νέα μεγάλα ερωτηματικά»

Για τις παραιτήσεις του Γενικού Γραμματέα του πρωθυπουργού & του Διοικητή της ΕΥΠ το ΚΚΕ αναφέρει μεταξύ άλλων πως «το θεσμικό πλαίσιο που διευκολύνει τέτοιου είδους πρακτικές είναι πολιτικό ζήτημα, που υπερβαίνει τα διαφορά πρόσωπα που αναλαμβάνουν το ρόλο της "Ιφιγένειας" για να κρυφτούν οι βασικές πολιτικές ευθύνες»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
ΚΚΕ για παραιτήσεις Δημητριάδη, Κοντολέων: «Από τις ίδιες τις παραιτήσεις γεννιούνται νέα μεγάλα ερωτηματικά»
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ εκδόθηκε πριν από λίγο κι αναφέρεται στην παραίτηση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, καθώς και σ' αυτήν του διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέων.

«Οι παραιτήσεις του Γενικού Γραμματέα του πρωθυπουργού και του Διοικητή της ΕΥΠ ούτε ακυρώνουν τις ευθύνες του πρωθυπουργού, στον οποίον άλλωστε λογοδοτούσαν άμεσα τα παραπάνω πρόσωπα, ούτε αναιρούν την αναγκαιότητα να ερευνηθούν σε βάθος οι καταγγελίες για τις παρακολουθήσεις. Πολύ περισσότερο που από τις ίδιες τις παραιτήσεις γεννιούνται νέα μεγάλα ερωτηματικά.

Αλλωστε, το θεσμικό πλαίσιο που διευκολύνει τέτοιου είδους πρακτικές είναι πολιτικό ζήτημα, που υπερβαίνει τα διαφορά πρόσωπα που αναλαμβάνουν το ρόλο της "Ιφιγένειας" για να κρυφτούν οι βασικές πολιτικές ευθύνες» αναφέρει το κομμουνιστικό κόμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΚΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ ΕΥΠ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ