ΠΟΛΙΤΙΚΗ
06/08/2022 19:34

Οικονόμου σε Τσίπρα: «Όλες οι απαντήσεις για τις υποκλοπές θα δοθούν με το δέοντα τρόπο»

«Η Κυβέρνηση έχει εξαρχής ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος, και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε», τόνισε ο Οικονόμου

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Οικονόμου σε Τσίπρα: «Όλες οι απαντήσεις για τις υποκλοπές θα δοθούν με το δέοντα τρόπο»
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πει «ποιοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι παρακολουθήθηκαν», απάντησε η κυβέρνηση, μέσω του Γιάννη Οικονόμου. Η Κυβέρνηση έχει εξαρχής ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος, και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε», επεσήμανε ο Γιάννης Οικονόμου, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Τσίπρας: «Αντί για συγγνώμες να πει ο Μητσοτάκης ποιους άλλους πολιτικούς και δημοσιογράφους παρακολουθούσαν»

«Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν με το δέοντα τρόπο: με πλήρη θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος. Στο τέλος της ενδελεχούς διερεύνησης θα γίνει η οριστική πολιτική αποτίμηση και θα φανεί ποιος είναι πραγματικά συνεπής στους θεσμούς -ιδιαίτερα όταν έχει την ευθύνη διακυβέρνησης- και υπέρμαχος της αλήθειας», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΥΠΟΚΛΟΠΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ