ΠΟΛΙΤΙΚΗ
09/08/2022 09:53

Δημήτρης Τσιρώνης: Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Ο Δημήτρης Τσιρώνης έφυγε σε ηλικία 62 ετών νικημένος από τον καρκίνο -  Διετέλεσε βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αρτας την περίοδο 2007-2009 - Διετέλεσε Πρόεδρος Προανακριτικής και μέλος Εξεταστικών της Βουλής

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Δημήτρης Τσιρώνης: Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
(Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Ο Δημήτρης Τσιρώνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, νικημένος από τον καρκίνο. Ο εκλιπών διετέλεσε βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αρτας την περίοδο 2007-2009. Ο Δημήτρης Τσιρώνης διετέλεσε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου. Διετέλεσε Πρόεδρος Προανακριτικής και μέλος Εξεταστικών Επιτροπών της Βουλής. Αποτέλεσε μέλος της Επιτροπής Περιφερειών και της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Βουλής.

Διαβάστε ακόμη: ΕΥΠ: Αύξηση 116% στις παρακολουθήσεις την τελευταία 10ετία - Τι προβλέπει ο νόμος, τι αποκαλύπτει η ΑΔΑΕ

Επιτέλεσε χρέη Διευθυντού της Γραμματείας του Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και Σύμβουλος Υπουργού Παιδείας. Επιτέλεσε χρέη Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Γεωργίας (2001). Έχει διατελέσει μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ.

Ο εκλιπών είχε γεννηθεί στη Μικροσπηλιά Άρτας το 1960 και αναδείχθηκε βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2007 και το 2009. Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης με ειδίκευση την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΘΑΝΑΤΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ