ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15/08/2022 17:14

Νίκος Ανδρουλάκης για Δεκαπενταύγουστο: Χρόνια πολλά σε όλους τους Ελληνες

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ομογενείς του Καναδά για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με προσκαλέσουν να περάσουμε μαζί τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας», είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, για τον Δεκαπενταύγουστο

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νίκος Ανδρουλάκης για Δεκαπενταύγουστο: Χρόνια πολλά σε όλους τους Ελληνες
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Στο Μόντρεαλ βρέθηκε τον Δεκαπενταύγουστο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. «Οι Έλληνες της διασποράς πρωταγωνιστούν στις χώρες που διαβιούν, γι’ αυτό και είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της πατρίδας μας», τόνισε στο μήνυμά του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Ελλήνων του Μόντρεαλ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρέστη παραμονή Δεκαπενταύγουστου στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και αμέσως μετά έκανε στην ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ομογενείς του Καναδά για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με προσκαλέσουν να περάσουμε μαζί τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας. Οι Έλληνες της διασποράς πρωταγωνιστούν στην οικονομική, κοινωνική και επιστημονική ζωή των χωρών που διαβιούν, γι’ αυτό και είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της πατρίδας μας.

Έχουμε λοιπόν εθνικό χρέος να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες τους ιδιαίτερα στο θέμα της εκπαίδευσης, όπου οι ανάγκες έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια. Εδώ από το Μόντρεαλ θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απανταχού της γης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ