ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16/08/2022 20:59

Οικονόμου κατά Τσίπρα: Όλοι φανταζόμαστε πως θα αντιμετώπιζε την εισβολή του 2020

«Ο κ. Τσίπρας, χωρίς κανένα στοιχείο και αντίθετα με τις μαρτυρίες των ίδιων των προσφύγων, στηρίζει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του σε δήθεν δικαιωματιστές και στην προπαγάνδα που διασπείρουν αλλότριες δυνάμεις» επισημαίνει ο Γιάννης Οικονόμου

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Οικονόμου κατά Τσίπρα: Όλοι φανταζόμαστε πως θα αντιμετώπιζε την εισβολή του 2020
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου (Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Δήλωση - απάντηση στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου εγκαλεί μεταξύ άλλων τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ταύτιση με δυνάμεις που απεργάζονται το κακό της χώρας με αφορμή την εύρεση 38 προσφύγων στον Έβρο.

Ακολουθεί η δήλωση Οικονόμου

Ο κ. Τσίπρας, σε παραληρηματικό αντιπολιτευτικό μένος, εργαλειοποιεί μια τραγωδία για να καταφερθεί σκαιότατα εναντίον των ελληνικών αρχών, το προσωπικό των οποίων αγωνίζεται για την προστασία της Πατρίδας και της ανθρώπινης ζωής, με αυταπάρνηση, ανθρωπιστική ευαισθησία και χωρίς διακρίσεις.

Ο κ. Τσίπρας, χωρίς κανένα στοιχείο και αντίθετα με τις μαρτυρίες των ίδιων των προσφύγων, στηρίζει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του σε δήθεν δικαιωματιστές και στην προπαγάνδα που διασπείρουν αλλότριες δυνάμεις, οι οποίες προφανώς θέλουν να προκαλέσουν ζημιά στην Ελλάδα. Με αυτούς συντάσσεται ο κ. Τσίπρας αδιαφορώντας για την αλήθεια.

Όσο για τη διαφύλαξη και παρακολούθηση των συνόρων, όλοι θυμόμαστε πώς το έκανε, όσο κυβέρνησε, και όλοι φανταζόμαστε πώς θα αντιμετώπιζε την εισβολή το 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ