Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα θέματα που απασχολούν τόσο το διεθνές, όσο και το εγχώριο ποδόσφαιρο αναφέρθηκαν στη συνάντηση που είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν. Ο πρωθυπουργός υποδέχτηκε τον κορυφαίο παράγοντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στο Μαξίμου και συζήτησαν γύρω από την ανεξαρτησία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αλλά και για τη σταθερή θέση της Ελλάδας κατά της κλειστής ευρωπαϊκής Super League!

Διαβάστε ακόμη: Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Τζον Σαρμπάνης

Αναλυτικά το ενημερωτικό σημείωμα για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν.

Ο κ. Τσεφερίν ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη σταθερή θέση της Ελλάδας κατά της συγκρότησης μίας κλειστής ευρωπαϊκής Super League από ορισμένους μεγάλους συλλόγους και ενώπιον του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συζητήθηκαν επίσης οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την UEFA και τη FIFA, για την επίλυσή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην αρχή της συνάντησης, ο πρωθυπουργός είπε στον κ. Τσεφερίν ότι η Ελλάδα «ξεκάθαρα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση» για την αντιμετώπιση ζητημάτων που απασχολούν το ποδόσφαιρο και εξέφρασε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να λύσει «όλα τα εκκρεμή ζητήματα». Σημείωσε επίσης ότι «...στον βαθμό που μπορούμε να παρέμβουμε, σεβόμενοι την ανεξαρτησία της Ομοσπονδίας, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε ότι θα αφήσουμε πίσω μας όλα τα προβλήματα που έχουμε κληρονομήσει».

«Έχουμε τη στήριξή σας, έχουμε τον σωστό προσανατολισμό και την καθοδήγηση και θα τα καταφέρουμε», προσέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA