ΠΟΛΙΤΙΚΗ
25/08/2022 19:02

Βασίλης Κικίλιας στο BBC: Στόχος η προώθηση εναλλακτικών προορισμών στον τουρισμό

«Στρατηγική μας στόχευση ήταν και είναι να προωθήσουμε εναλλακτικούς προορισμούς», δηλώνει ο κ. Κικίλιας στο BBC και υπογραμμίζει πως «η καμπάνια μας βασίστηκε στην διάχυση των τουριστών σε όλες τις περιοχές της χώρας, ιδιαίτερα στις λιγότερο δημοφιλείς περιοχές»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Βασίλης Κικίλιας στο BBC: Στόχος η προώθηση εναλλακτικών προορισμών στον τουρισμό
(πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Η Ελλάδα «φωτίζει» τα λιγότερο δημοφιλή νησιά της στο εξωτερικό αυτό το χρόνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC, το οποίο φιλοξενεί δηλώσεις του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια. «Στρατηγική μας στόχευση ήταν και είναι να προωθήσουμε εναλλακτικούς προορισμούς», δηλώνει ο κ. Κικίλιας στο BBC και υπογραμμίζει πως «η καμπάνια μας βασίστηκε στην διάχυση των τουριστών σε όλες τις περιοχές της χώρας, ιδιαίτερα στις λιγότερο δημοφιλείς περιοχές».

Στο ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος Victoria Craig τονίζει πως έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας του κορονοϊού, η συγκέντρωση των τουριστών σε δημοφιλείς περιοχές αποτελεί ένα ζήτημα που κάποιες κυβερνήσεις το έχουν λάβει από την αρχή υπόψη τους στη στρατηγική τους. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται εκτενής αναφορά στην Τήνο, ως ένα από τα 33 νησιά των Κυκλάδων, γνωστό για το θρησκευτικό στοιχείο, αλλά και για τις υπέροχες αμμώδεις παραλίες της, τα παραδοσιακά σπίτια και την πρωτογενή παραγωγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΗΣΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ