ΠΟΛΙΤΙΚΗ
26/08/2022 13:12

Μητσοτάκης για υποκλοπές: Να πάει στα δικαστήρια ο Νίκος Ανδρουλάκης

«Οσο για την νομιμότητα της συγκεκριμένης επισύνδεσης, αν ο κ. Ανδρουλάκης επιμένει να την αμφισβητεί τον καλώ να προσφύγει σε ελληνικά ή ευρωπαϊκά δικαστήρια. Τα παραπάνω βοηθούν όποιον θέλει να δει με νηφαλιότητα τα πράγματα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Βουλή

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Μητσοτάκης για υποκλοπές: Να πάει στα δικαστήρια ο Νίκος Ανδρουλάκης
(πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Να προσφύγει στα δικαστήρια - είτε στα ελληνικά είτε στα ευρωπαϊκά κάλεσε τον Νίκο Ανδρουλάκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το αν πιστεύει ότι ήταν παράνομη η επισύνδεση στο τηλέφωνό του, όπως ανέφερε στον εκπρόσωπο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη.

«Οσο για την νομιμότητα της συγκεκριμένης επισύνδεσης, αν ο κ. Ανδρουλάκης επιμένει να την αμφισβητεί τον καλώ να προσφύγει σε ελληνικά ή ευρωπαϊκά δικαστήρια. Τα παραπάνω βοηθούν όποιον θέλει να δει με νηφαλιότητα τα πράγματα. Βεβαίως υπάρχει ανάγκη διαφάνειας. Στο όνομα της διαφάνειας δεν θα κάνουμε φειγ βολάν τα δελτία της ΕΥΠ. Όπως κάνατε στην Επιτροπή Θεσμών που βουλευτές σας μετέδιδαν σε πραγματικό χρόνο και μετά θέλετε να εμφανιστείτε ως προστάτες των θεσμών που εσείς υπονομεύεται», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Βουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΕΥΠ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ