Μενού
  • Α-
  • Α+

«Αν νομίζετε ότι θα καταφέρετε να ξεφύγετε για το σκάνδαλο των υποκλοπών είστε βαθιά γελασμένοι κύριοι της κυβέρνησης» ανέφερε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις, κάνοντας λόγο για «προσωπικές ευθύνες» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε ακόμη: Τσίπρας σε Μητσοτάκη για την ΕΥΠ: «Με εντολή σας παρακολουθούνταν ο Ανδρουλάκης, θέλατε να ελέγξετε το ΠΑΣΟΚ» 

«Είστε βαθιά γελασμένος αν νομίζετε ότι με υποκριτικές συγγνώμες, τις παραιτήσεις συνεργατών σας και έωλα επιχειρήματα περί επιχειρησιακής αστοχίας θα απαλλαγείτε από τις προσωπικές σας ευθύνες» είπε απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη και διερωτήθηκε «Ποια κυβέρνηση, ποιος πρωθυπουργός που έχει υπό την ευθύνη του την ΕΥΠ μπορεί τόσο εύκολα να λέει 'δεν ήξερα, δεν άκουσα'».

«Πόσο ακόμη θα γελοιοποιείστε με το να λέτε κάτι τη μια μέρα και να το αναιρείτε την επόμενη;» συνέχισε, προσθέτοντας πως «δεν αποτελεί επιμέρους επιχειρησιακή αστοχία αυτό το πλαίσιο που στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά των λαϊκών δικαιωμάτων». Ο κ. Κουτσούμπας έκανε λόγο για «πλαίσιο που δίνει το πράσινο φως για την παρακολούθηση των πάντων» σημειώνοντας πως «όλες οι κυβερνήσεις συνέβαλαν στη διαμόρφωσή του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA