Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέλος στην παραφιλολογία αναφορικά με τα μηνύματα που έστειλε ο Κώστας Καραμανλής, κατά την ομιλία του στα Ανώγεια, βάζουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού. Οπως έλεγαν χαρακτηριστικά τα όσα είπε δεν περιείχαν αιχμές εναντίον της κυβέρνησης, αλλά ότι είπε αυτονόητα πράγματα, ώστε σκιές και φήμες να μην δηλητηριάζουν τον δημόσιο βίο. Μάλιστα καλούν τον οποιονδήποτε να διαβάσει προσεκτικά το επίμαχο χθεσινό απόσπασμα της ομιλίας του και θα το διαπιστώσει, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.

Διαβάστε ακόμη: Καραμανλής: «Αλλο το να σαι αετός...» - Το Twitter ψάχνει τον παραλήπτη μαντινάδας

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε σε εκδήλωσης μνήμης για τον Ιωάννη Κεφαλογιάννη στα Ανώγεια της Κρήτης. Στην ομιλία του αναφέρθηκε και στο θέμα των παρακολουθήσεων σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «Το να προκλήθηκαν τα γεγονότα αυτά από κυβερνητική πρωτοβουλία είναι εκτός από αντιδημοκρατικό και παράνομο, τόσο πέρα από κάθε όριο νοσηρής φαντασίας και πολιτικής ανοησίας που είναι αδιανόητο. Παραμένει όμως επιτακτική η ανάγκη να ξεκαθαριστεί ποιοι και με ποια δικαιολογία ζήτησαν κάτι τέτοιο και ποιοι και πώς το ενέκριναν. Η επίκληση του απορρήτου σε τέτοιες περιπτώσεις υποτάσσεται στην ανάγκη κάθαρσης του δημόσιου βίου».

Αμεση ήταν στη συνέχεια και η απάντηση της κυβέρνησης στην τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή: «Ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει προτάσεις από τα κόμματα προκειμένου να υπάρξουν θεσμικές βελτιώσεις που θα διασφαλίζουν την αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών ασφαλείας με πλήρη σεβασμό των δημοκρατικών αρχών» ανέφεραν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA