Μενού
  • Α-
  • Α+

«Κανένα άδειασμα προς τον Πρωθυπουργό και καμία αιχμή προς την κυβέρνηση», απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου αναφορικά με την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή για την υπόθεση με τις παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ. Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της σημερινής (1/9) ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών συντακτών, ανέφερε πως «αν διαβάσει κανείς προσεκτικά την παρέμβασή του θα δει ότι κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με την κυβέρνηση. Να ριχτεί άπλετο φως και να μην μείνει καμία σκιά.

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι είναι αδιανόητο να πιστεύει κανείς ότι η κυβέρνηση έχει την ευθύνη για την υπόθεση αυτή. Πρέπει να πάρουμε όλοι απαντήσεις και η κυβέρνηση έκανε αυτό από την πρώτη στιγμή. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα φτάσουμε στο τι έγινε λαμβάνοντας υπόψιν τη φύση των ζητημάτων αυτών. Κάποιοι προσπαθούν να δουν μέσα από παραμορφωτικό φακό τις απόψεις Καραμανλή. Είναι οι ίδιοι κύκλοι που του έκαναν κριτική το προηγούμενο διάστημα».

Και συνέχισε: «Δεν υπήρξε απολύτως τίποτα. Ο Κώστας Καραμανλής είπε το αυτονόητο. Δεν ανεχόμαστε να μείνει καμία σκιά στην υπόθεση αυτή. Από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν όλες οι διαδικασίες για την υπόθεση αυτή». Παράλληλα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι δεν υπήρξε καμία επικοινωνία ανάμεσα σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Κώστα Καραμανλή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA