Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό, ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης αναφέρθηκε στη μείωση του ποσοστού ανεργίας που για τον Ιούλιο βρέθηκε στο 11,4% με βάση τα στοιχεία της Eurostat, ποσοστό που αποτελεί και το χαμηλότερο της 12ετίας. Το συνέκρινε δε με αντίστοιχα ποσοστά της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «πραγματικότητα που εκδικείται«.

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Μπακογιάννης: «Δεν θα σβήσουν τα φώτα στις γειτονιές - Δεν θα κάνουμε δυσκολότερη τη ζωή των Αθηναίων»

«11,4% η ανεργία τον Ιούλιο (Eurostat). Χαμηλό 12ετίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ μάς την άφησε 17,3%. Σχεδόν 6 μονάδες κάτω! Μειώθηκαν οι άνεργοι κατά 300.000. Δεν έτυχε, πέτυχε. Εξακολουθεί άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ να μας θεωρεί πολέμιους των εργαζομένων και των ανέργων; Η πραγματικότητα τούς εκδικείται!» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FKostiHatzidaki%2Fposts%2Fpfbid02XvTMTwc7hJdauAnVuG8FsJF9QF99pagtmHDmvLagWy33JnP7UDHfyDzwyb8k6obRl&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA