Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις Σέρρες, στη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή βρέθηκε την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός, προχωρώντας στον δρόμο που φέρει το όνομα του αείμνηστου Εθνάρχη, δέχτηκε ως δώρο από τον δήμαρχο μια φωτογραφία, τραβηγμένη τη δεκαετία του ‘70. Όπως αποκάλυψε ο πρωθυπουργός, με έκπληξη είδε να απεικονίζει τον ίδιο σε ηλικία 8 χρόνων να τον χαιρετά. «Αυτή η φωτογραφία θα βρει τη θέση του στο γραφείο μου για να τιμήσουμε έναν σπουδαίο πολιτικό που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην ιστορία της πατρίδας» δήλωσε ο πρωθυπουργός σε πολίτες των Σερρών που του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή. «Οι επιλογές του» πρόσθεσε, «με μεγαλύτερη την ένταξη της χώρας στη ευρωπαϊκή οικογένεια δικαιώνονται σήμερα περισσότερο από ποτέ».

Διαβάστε ακόμη: Κυριάκος Μητσοτάκης από Σέρρες: «Στις εκλογές του 2023 ο λαός θα κρίνει και θα συγκρίνει - Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω»

Ο πρωθυπουργός παρατήρησε ότι η συγκέντρωση θυμίζει προεκλογική περίοδο, ωστόσο έσπευσε να τονίσει για άλλη μία φορά ότι οι κάλπες θα στηθούν σε 9 μήνες. «Η Νέα Δημοκρατία ισχυρή και θα οδεύσει στις εκλογές που θα γίνουν το 2023. Με αυτοπεποίθηση θα συγκρίνουμε το έργο μας με κάποιων άλλων που θέλουν να διεκδικήσουν να γυρίσουν την Ελλάδα πίσω. Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω, κοιτάει  μόνο μπροστά» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος κάλεσε όλους να κάνουν υπομονή ως την ΔΕΘ όπου θα παρουσιάσει τα νέα μέτρα στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί τα δημοσιονομικά όρια «που μας επιβάλλουν αυτοσυγκράτηση και όχι επιστροφή σε πρακτικές του παρελθόντος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA