ΠΟΛΙΤΙΚΗ
02/09/2022 15:03

Ναυπηγεία Ελευσίνας: «600 οικογένειες σώσατε» - Το «ευχαριστώ» των εργαζομένων και η ανάρτηση Γεωργιάδη

Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» για την κυβερνητική παρέμβαση που έσωσε από το χείλος του γκρεμού τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και διατήρησε 600 θέσεις εργασίας, ακούστηκε από τους εργαζόμενους στον πρωθυπουργό που επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ναυπηγεία Ελευσίνας: «600 οικογένειες σώσατε» - Το «ευχαριστώ» των εργαζομένων και η ανάρτηση Γεωργιάδη
Πηγή: Μαξίμου
Ανάγνωση:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας, όπου πλέον οι εργαζόμενοι μπορούν να αισθάνονται σίγουροι για τις δουλειές τους και για το μέλλον της επιχείρησης. Το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για τη διάσωση των Ναυπηγείων Ελευσίνας υπερψηφίσθηκε από την ολομέλεια της Βουλής πριν από λίγες ημέρες και είναι ένα από τα λίγα νομοσχέδια που έλαβαν την θετική ψήφο της συμπολίτευσης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατά την είσοδό του στο χώρο των ναυπηγείων, ένας εργαζόμενος πλησίασε τον πρωθυπουργό και τον ευχαρίστησε για την κυβερνητική παρέμβαση που γλίτωσε την επιχείρηση από το λουκέτο κι εξασφάλισε το μέλλον 600 και πλέον εργαζομένων στα Ναυπηγεία. «600 οικογένειες σώσατε, να το ξέρετε αυτό. Η αλήθεια να λέγεται...» είπε ο εργαζόμενος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον ευχαριστεί και να τον προϊδεάζει για ακόμα καλύτερες μέρες, λέγοντας χαρακτηριστικά «και πολλές δουλειές ακόμα που θα έρθουν».

Το παρακάτω βίντεο αναρτήθηκε στον λογαριασμό του υπουργού Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος υποστήριξε σθεναρά το project της διάσωσης των Ναυπηγείων και μετέβη στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης συνοδεύοντας μεταξύ άλλων τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, διασώθηκαν όλες (600) οι θέσεις εργασίας, οι εργαζόμενοι θα λάβουν δεδουλευμένα κι αποζημιώσεις που τους χρωστούν, ενώ σε ορίζοντα τριετίας θα ανοίξουν άλλες 1.400. θέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ