Μενού
  • Α-
  • Α+

Ευκαιρία να ανασύρει τον... διεθνολόγο μέσα από τον δήμαρχο είχε ο Κώστας Μπακογιάννης την Παρασκευή, υποδεχόμενος στην ταράτσα του δημαρχείου τους συμμετέχοντες στο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Διεθνών Σπουδών που διοργανώνεται αυτές τις μέρες από το Πάντειο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα με τη συνδρομή και του Δήμου Αθηναίων.

Στην καθημερινή του επαφή με τους ανθρώπους στις γειτονιές της πρωτεύουσας, δε χρειάστηκε ποτέ να συστηθεί ως διεθνολόγος, κάτοχος Ph.D στις Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις από την Οξφόρδη, αλλά η γνώση του αντικειμένου είναι δεδομένη! Το διαπίστωσαν οι μετέχοντες στο Συνέδριο που έφτασαν στην Αθήνα από όλη την Ευρώπη, την Αμερική, και την Ασία και ο Δήμαρχος Αθηναίων τους ευχαρίστησε ως πρεσβευτές του μηνύματος στο εξωτερικό ότι η Αθήνα αλλάζει.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Διεθνών Σπουδών κ. Burak Tansel ευχαρίστησε τον κ. Μπακογιάννη για τη θερμή φιλοξενία και ο δήμαρχος για την τιμητική επιλογή της Αθήνας καθώς το συνέδριο αυτό είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη στο πεδίο των Διεθνών Σχέσεων. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA