Μενού
  • Α-
  • Α+

Ρήξη χιαστού υπέστη κατά τα φαινόμενα ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής (2/9) στο νοσοκομείο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ στο Ζάππειο, όπου διεξάγεται το φεστιβάλ του ΠΑΣΟΚ για την 48η επέτειο από την ίδρυση της παράταξης. Ο κ. Ανδρουλάκης, είναι προγραμματισμένο να εκφωνήσει ομιλία απόψε στο χώρο της εκδήλωσης, ωστόσο, λόγω της κατάστασής του, οι επιτελείς ψάχνουν να βρουν τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η ομιλία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πονάει αρκετά και μόνο εύκολο δεν θα είναι να ανέβει στο βήμα και να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους του κόμματός του. Η ομιλία είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 του Σαββάτου (3/9).

Σε ό,τι αφορά στην αποκατάσταση του τραυματισμού, οι γιατροί ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν θα υποβληθεί σε επέμβαση ή αν θα αντιμετωπιστεί με αγωγή, ωστόσο, το πιθανότερο είναι να μην αποφύγει το νυστέρι. Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπέστη διάστρεμμα, ωστόσο, ύστερα από την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι η ζημιά ήταν σοβαρότερη.

Πώς τραυματίστηκε

Υπενθυμίζεται πως χθες ο κ. Ανδρουλάκης σε μία ανύποπτη στιγμή τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να πιάσει μία μπάλα μπάσκετ, επιδεικνύοντας υπερβάλλοντα ζήλο, καθώς προσπάθησε να σώσει μια δύσκολη μπάλα. Μάλιστα εκείνη την ώρα έπαιζαν μπάσκετ στελέχη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος και βουλευτές. Αμέσως αποχώρησε από το Ζάππειο κι επισκέφθηκε τον γιατρό προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA