Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε καυστική ανακοίνωση για τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη την οποία κατηγορεί ότι «υποτιμώντας πλήρως τις διαδικασίες της Δικαιοσύνης και του Κοινοβουλίου και αναλαμβάνοντας η ίδια ρόλο εισαγγελέα, μοίρασε δεκαετείς ποινές από το βήμα της δημόσιας τηλεόρασης, σε όποιον τολμήσει να συμβάλει στην αποκάλυψη της αλήθειας στην υπόθεση των υποκλοπών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Εχθές το βράδυ η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη υποτιμώντας πλήρως τις διαδικασίες της Δικαιοσύνης και του Κοινοβουλίου και αναλαμβάνοντας η ίδια ρόλο εισαγγελέα, μοίρασε δεκαετείς ποινές από το βήμα της δημόσιας τηλεόρασης, σε όποιον τολμήσει να συμβάλει στην αποκάλυψη της αλήθειας στην υπόθεση των υποκλοπών.

Η κυρία Μπακογιάννη και ο κ. Μητσοτάκης προφανώς επιθυμούν τη συσκότιση και όχι τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Επιθυμούν να επιβάλουν ομερτά για να προστατεύσουν όλους εκείνους που βαρύνονται, όχι μόνο με πολιτικές, αλλά πιθανότατα και με ποινικές ευθύνες. Επικαλούνται το απόρρητο που ενώπιον της Βουλής γνωρίζουν πως δεν υπάρχει, προκειμένου να επιβάλλουν το νόμο της σιωπής, καταστρατηγώντας κατάφωρα το Σύνταγμα, για να προστατεύσουν εαυτούς.

Προφανώς δεν έχουν ακούσει τις φωνές μέσα στην ίδια τη Νέα Δημοκρατία που λένε πως “η επίκληση του απορρήτου σε τέτοιες περιπτώσεις υποτάσσεται στην ανάγκη κάθαρσης του δημόσιου βίου”...

Η Δημοκρατία, το ευρωπαϊκό κράτος δικαίου και οι θεσμοί δεν εκφοβίζονται, ούτε εκβιάζονται από τέτοιου είδους παρεμβάσεις. Και είναι ντροπή να γίνονται τέτοιοι εκβιασμοί δημόσια, που εκθέτουν την ελληνική Δικαιοσύνη διεθνώς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA