Μενού
  • Α-
  • Α+

Η συνάντηση Μακρόν - Μητσοτάκη και η κοινή γραμμή κατά της Τουρκίας εξόργισε όπως φαίνεται τους γείτονες για μία ακόμα φορά κι αυτοί από την πλευρά τους, για πολλοστή φορά, «απαντούν» με απειλές. Συγκεκριμένα, για «κομβόι προσφύγων» που ετοιμάζεται να ξεκινήσει από την Τουρκία κάνει λόγο η Milliyet, επικαλούμενη ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Στον απόηχο της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Εμανουέλ Μακρόν και τα ηχηρά μηνύματα προς την Αγκυρα, ο τουρκικός Τύπος απειλεί με νέο προσφυγικό κύμα στα σημερινά (13/9) του πρωτοσέλιδα. 

Ειδικότερα, η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα, αναφέρεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, σε γκρουπ στο Telegram και στο Facebook της Τουρκίας, τα οποία παρακολουθούν περίπου 70.000 πρόσφυγες, κυρίως από τη Συρία, στα οποία ετοιμάζονται ομάδες από 50 άτομα η κάθε μια για να ξεκινήσουν ένα νέο προσφυγικό κύμα. Τα γκρουπ αυτά βρίσκονται σε περιοχή της Κωνσταντινούπολης και στόχος είναι να φύγουν από την Τουρκία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA