Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενταση επικράτησε στον τηλεοπτικό αέρα του Open TV, καθώς ο Αδωνις Γεωργιάδης «αρπάχτηκε» με τον Νίκο Φίλη. Προς το τέλος της συζήτησης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έριξε «καρφί» για τις παρακολουθήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τις υποκλοπές και την κάμψη της Δημοκρατίας στην χώρα μας, θα τις πληρώσει η κυβέρνηση».

Κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του υπουργού Ανάπτυξης, ο οποίος ανεβάζοντας τους τόνους, απάντησε: «Κάμψη της Δημοκρατίας είναι στο φεστιβάλ της νεολαίας σας να γράφουν “Μητσοτάκη...” και εσείς να γελάτε σαν χάνοι από κάτω. Αυτό είναι κάμψη της Δημοκρατίας. Ντροπή σας κύριε. Κάνατε τις ορντινάτσες του Πούτιν, τις κάνατε στη νεολαία σας. Ορντινάτσα του Πούτιν, ντροπή σας. Ολόκληρη νεολαία έβαλε τον Πούτιν να βρίζει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας και δεν ντρέπεστε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Νίκος Φίλης, είπε: «Εδώ γελάμε όλοι. Γελάμε μαζί σας», για να ανταπαντήσει ο Αδωνις Γεωργιάδης: «Θα τα πούμε στην κάλπη. Αντε πήγαινε πάρε κάνα καφέ στο Πούτιν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA