Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στέλιος Πέτσας δέχθηκε επίθεση στο σπίτι του από τον Ρουβίκωνα το βράδυ της Τετάρτης, με την καταδίκη της επίθεσης να είναι ομόθυμη. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, είπε σχετικά ότι «οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν νύχτα στο σπίτι του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, την ώρα που βρισκόταν μέσα η ανήλικη κόρη του. Τέτοιου τύπου φασιστική επίθεση που στρέφεται κατά της Δημοκρατίας δεν αποτελεί πολιτική και αναμένουμε από όλα τα κόμματα που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να την καταδικάσουν».

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη σειρά του, με μία λιτή ανακοίνωση καταδίκασε την επίθεση αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η οποιαδήποτε μορφή επίθεσης ή απειλής ενάντια σε πολιτικά πρόσωπα είναι καταδικαστέα. Προφανώς καταδικαστέα είναι και η επίθεση στο σπίτι του κ. Πέτσα».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης, με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε: «Καταδικάζουμε την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα. Η παρανομία και η βία δεν μπορεί να είναι μέρος της πολιτικής ζωής του τόπου. Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια πρέπει να καταδικασθεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA