Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίθεση με πέτρες και μπογιές σημειώθηκε στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ενώ έγινε ανάληψη ευθύνης με κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. «Με την προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για την επίθεση στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, οι θρασύδειλοι τραμπούκοι απειλούν ζωές! Απειλούν ευθέως τόσο τους αστυνομικούς, όσο και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο. Κανείς δεν τους φοβάται. Κανέναν δεν πτοούν. Η Δημοκρατία και η ελευθερία είναι πολύ πιο δυνατές από τις απειλές και τις επιθέσεις τους. Καλούμε όλα τα κόμματα να εκφράσουν καθαρά και δυνατά την αυτονόητη αποδοκιμασία και καταδίκη τους», αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε ακόμη: Θεοδωρικάκος: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του - Νέες απειλές κατά του υπουργού

Σε ανάρτησή του ο Τάκης Θεοδωρικάκος δηλώνει πως αναμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το σύνολο των κομμάτων την ευθεία και άμεση καταδίκη. Παράλληλα, σημειώνει πως «δεν πρόκειται να με πτοήσουν».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Διαδικτυακοί κουκουλοφόροι» εκτόξευσαν σήμερα, μέσω ανάρτησής τους, ευθείες απειλές για το πρόσωπό μου και την Ελληνική Αστυνομία. Χρησιμοποιώντας, μάλιστα, φρασεολογία αντίστοιχη με πρόσφατης ανακοίνωσης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προς εμένα, γεγονός που θεωρώ καθαρά τυχαίο και συμπτωματικό.

Αναμένω από τον Σύριζα αλλά και το σύνολο των κομμάτων την ευθεία και άμεση καταδίκη. Άλλωστε, οι θρασύτατες απειλές δεν στρέφονται μόνο προς το πρόσωπό μου. Αλλά, αποτελούν και απειλή για την ίδια τη Δημοκρατία μας. Σε ο,τι με αφορά, δεν πρόκειται να με κάμψουν και να με πτοήσουν στο παραμικρό».

«Απολύτως καταδικαστέες οι απειλές κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και κατά αστυνομικών» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του. Επίσης, ο Ν. Δένδιας υπογραμμίζει πως «ο πολιτικός κόσμος και η ελληνική κοινωνία οφείλουν να στείλουν μήνυμα καθολικής αποδοκιμασίας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA