Μενού
  • Α-
  • Α+

Μηνύματα για τα εννιά χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ανάρτησαν στα social media ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο ομόλογός του, Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.  Ο κ. Δένδιας «υπενθύμισε» τις δηλώσεις που είχε κάνει τότε, το 2013 ως υπουργός δημόσιας τάξης. «”Ούτε η Πολιτεία θα ανεχθεί ούτε η κοινωνία θα αποδεχθεί πράξεις και πρακτικές οι οποίες υπονομεύουν ευθέως το δημοκρατικό πολίτευμα και μεταφέρουν συμπεριφορές υποκόσμου στην πολιτική ζωή”: Οι δηλώσεις μου (18/9/13) ως υπουργού δημόσιας τάξης- προστασίας του πολίτη για τη δολοφονία Π. Φύσσα», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμη: Πριν από 9 χρόνια, δολοφονείται ο αντιφασίστας μουσικός Παύλος Φύσσας – Τα 55 δραματικά λεπτά ενός στυγερού εγκλήματος

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Από την πλευρά του ο Τάκης Θεοδωρικάκος σημείωσε πως: «Τιμάμε σήμερα τη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Του αδικοχαμένου νέου που πριν από 9 χρόνια δολοφονήθηκε από την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή». Του ανθρώπου εκείνου που ο αδόκητος θάνατός του αποτέλεσε δύναμη δημοκρατικής αφύπνισης για όλους. 

Γιατί απέναντι στην τρομοκρατία οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι. Γιατί όλους τους Έλληνες μας ενώνουν οι σπουδαιότερες αξίες της ανθρώπινης ζωής, της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας. Χωρίς εκπτώσεις, χωρίς ιδεολογικές διαφοροποιήσεις, ανεξάρτητα από διακρίσεις. Για αυτό και δεν ξεχνάμε ποτέ. Δεν ξεχνάμε ότι οι ένοχοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη επί κυβέρνησης συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.  Όπως και δεν ξεχνάμε ότι - μετά από χρόνιες καθυστερήσεις - η δίκη τους ολοκληρώθηκε και οδηγήθηκαν στην φυλακή, πάλι, επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA